Kontakt oss
Våre avdelinger
Utstyr
Campingvogner og bobiler

Om oss

Slagordet til en av våre leverandører av bobil er “bygd for livet”. Dette sier også mye om hvor vi står. Vårt ønske og målsetning er at du har dine største opplevelser foran deg når du kommer inn døra hos oss. Vi skal hjelpe deg å oppfylle dine drømmer om lange gode ferier og store opplevelser – helt uten bekymring. Det er nettopp av den grunn vi har valgt Hobby, Fendt, Roller Team og Caretta som våre leverandører på campingvogn og bobil.
Frosta Bobil & Caravan er eneforhandler av Hobby og Fendt i Trondheim og Trøndelag.

Frosta Bobil & Caravan er en komplett caravanforhandler, med bobiler, campingvogner for Trondheim, Trøndelag og Midt-Norge. Våre verksteder tar inn alt fra de minste vogner til de største bobiler. Vi har lang erfaring, slik at du som kunde alltid er trygg på arbeidet vi utfører.

Frosta Bobil og Caravan

Avdeling Trondheim

På Sveberg langs E6 midt mellom Trondheim og Stjørdal finner du vår Trondheims avdeling. Her er det stor salgshall, butikk og verksted. Stikk innom å se vårt store utvalg av bobiler og campingvogner. Vi har både nye og brukte bobiler. Med våre ansattes ekspertise sørger vi for at du får best mulig service, kunnskap og hjelp for ditt bobil kjøp. I vår butikk har vi også et stort og bredt utvalg av utstyr innen camping, bobil og caravaner.

Kontakt
Frosta Bobil og Caravan

Avdeling Frosta og Ålen

På idylliske Frosta finner du vår avdeling langs veien ut til Tautra. Her er det salgsutstilling, butikk og verksted. Handler du bobil eller campingvogn her, så kan den komme med nybakte wienerbrød og en kopp kaffe.

Langs fylkesvei 30 rett nord for Røros ligger vår avdeling i Ålen. Her er det stor salgshall, butikk og verksted. I Ålen ligger også Vognbua. Her finner du alt du trenger til campinglivet og i tillegg får du kjøpt deg varm og kald mat.

FrostaÅlen

Kom i kontakt

Trykk på knappen for å kontakte oss.

Kundeomtaler